View this email in your browser
Logo
Helaba lieve jij!
We zijn alweer toe aan de laatste nieuwsbrief van 2022!
Wat is de tijd snel gegaan.
Na een hete zomer, een verkwikkende regenperiode en nog enkele mooie herfstdagen, kunnen we weer beginnen aan de laatste periode van het jaar.
November met even stilstaan van degene die we meedragen in ons hart.
December waarbij we uitkijken naar Sint, Kerst en Nieuw, een periode vol magie.
De natuur nodigt ons uit om los te laten, wat meer te cocoonen, te luisteren naar ons lichaam dat meer aandacht vraagt om zo tot rust te komen… om op te laden met onze wortels diep in de grond.
Wij kijken terug op weer mooie momenten hier bij Vlindering !
Apér-hoogsensie op 23/09/2022
Na de vakantieperiode, hadden we op 23 september onze apér-hoogsensie waar we mochten genieten van een heerlijke sessie voetreflexologie. (dank je wel Mariella!)
Ook mochten we een man in ons midden verwelkomen!
We hopen dat hiermee de trend gezet is!
Het was alleszins weer een mooi verbindend moment om met warmte op terug te kijken.

Workshop tenen lezen op 12/10/2022

En om bij de voetjes te blijven, mochten we op 12 oktober Mieke Van der Sijpt van Feel Your Power verwelkomen die ons meenam in de wondere wereld van “ Tenen Lezen “ .
Niet te geloven wat er kan afgeleid worden uit de vorm van je tenen, de stand, de lengte ….Ieder van ons was verrast!Het smaakt naar meer Mieke!
Natuurlijk zijn we ook aan de slag gegaan met het uitdokteren van komende activiteiten:
We sommen ze graag hieronder voor jullie op. Door telkens op de link te drukken van de activiteit heb je de mogelijkheid om je reeds in te schrijven, indien gewenst!

Apér-hoogsensie op vrijdag 04 november tussen 15 en 18u.

Op 4 november klinken we weer samen op het geluk van hooggevoeligheid tijdens onze Apero-hoogsensie tussen 15 en 18 u!
Vrijblijvend, laagdrempelig, verbindend….kortom een mooi moment om op te laden, gewoon je mooie zelf te zijn.
Wil je er graag bij zijn, schrijf je dan hier gauw in!
We ontvangen jullie met open armen.
Schrijf je in

Basis introductie astrologie voor de ziel op 05/11/2022 van 13u30 tot 16u30.

Op zaterdag 5 november komt Eva Van Havere een basiscursus astrologie geven, waarbij je kennis maakt met jouw volledige geboortehoroscoop.
Eva is een befaamd astrologe en woont momenteel in Hulsthout. Haar roots liggen echter hier in Stekene waar ze als kwik bij de chiro reeds een bijzondere band opbouwde met leidster Kristien.We zijn dan ook heel blij om haar hier in Vlindering te mogen verwelkomen! Mis deze unieke kans zeker niet!Kostprijs: 55 euro
Schrijf je in

Workshop “de 5 liefdestalen” op woensdag 07/12/2022 van 19 tot 21u30.

Wordt gegeven door Ann Callebaut van Spiegelacademie!Tijdens deze XL-workshop leer je de 5 Liefdestalen herkennen, spreken en gebruiken! Word meertalig in de liefde en implementeer de liefdestalen in AL je relaties:· Liefdesrelaties met je partner, familie en gezin· Vriendschappelijke relaties met je vrienden, kennissen, buren en in de hobbyclub· Professionele relaties met je zakelijke contacten, je collega’s en je directieIedere persoon geeft immers op een andere wijze uiting aan ‘liefde’. En ‘liefde’ – in deze context – betekent ook respect, waardering, erkenning, bevestiging, empathie en verbinding.Wanneer je weet welke liefdestaal iemand spreekt, leer je op een dieper niveau communiceren dan alleen maar met woorden. Met de 5 liefdestalen haal je het maximale uit iedere relatie zodat je optimaal kan ontplooien en ontwikkelen omdat je ‘elkaar begrijpt’. Je spreekt immers dezelfde taal.

Tijdens de workshop gaan we nog een stapje verder en leer je de liefdestalen toepassen op jezelf: zelfzorg en zelfontplooiing, zelfrealisatie en jezelf naar een hoger niveau tillen met … liefde!
Wat wil jij zo graag bereiken? Wat staat op jouw bucket-list?Trakteer jezelf op ‘liefde’, trek méér liefde aan, … én groei!
Want wie groeit, … lééft!
All you need is love, … en jij verdient het!Kostprijs: 25 euro
schrijf je in

Winterevent bij Vlindering op woensdag 21 december van 19 tot 21u30.

Winter De natuur slaapt. De levensenergie die veilig opgeborgen zit, wacht op betere omstandigheden. Naarmate de kracht van de zon groter wordt, bereidt alles zich voor om het juiste moment in actie te schieten.

In ons leven: tijd voor rust en bezinning!
Deze cyclus vinden we regelmatig terug in ons leven. Zoals bv. het ochtend-dag-avond-nacht ritme. Of de levensfasen, jeugd-volwassen-senior-hoog bejaard. Maar ook bij het uitwerken van nieuwe ideeën komt dit schema terug. Je wil iets nieuws in je leven. Je laat dat idee een beetje marineren bij jezelf en begint te plannen. Daarna schiet je in actie om het in de wereld te zetten. Je oogst er de vruchten van en op tijd en stond stuur je wat bij. Tot slot kan je genieten van het resultaat en even tot rust komen van alle tijd en energie die je erin gestoken hebt.
We richten graag samen met jullie hier alle aandacht op tijdens het winterevent!
Kostprijs: 20 euro.
Schrijf je in
Tot op één of meerdere van onze activiteiten?
We ontvangen jullie graag met open armen!
Liefs,
Kristien en Karen
Logo