Ontdek je pad: loopbaanbegeleiding en life-coaching

Ben je op zoek naar duidelijkheid en richting in je carrière? Of wil je meer balans, voldoening en welzijn in je leven ervaren? Welkom bij Vlindering, waar Karen d’Hooghe van BeWolved je graag ondersteunt bij het vinden van jouw weg naar succes en vervulling.

Met onze professionele loopbaanbegeleiding helpen we je om je passies, vaardigheden en doelen te ontdekken en om te zetten in concrete stappen richting een bevredigende loopbaan. We bieden individuele begeleiding, assessments en strategische planning om je te helpen bij elke stap van je professionele reis.

Daarnaast bieden we lifecoaching om je te helpen een gebalanceerd en betekenisvol leven te leiden. Of het nu gaat om het overwinnen van obstakels, het verbeteren van relaties of het vinden van innerlijke rust, onze coaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen.

Ontdek je volledige potentieel en neem de controle over je toekomst. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Jouw reis begint hier.

Voel je geen voldoening (meer) in je huidige job? Zoek je de juiste weg naar een loopbaan die wél bij je past? Of ben je tevreden met je huidige job, maar wil je er nog meer uithalen? Misschien ervaar je struikelblokken waardoor je niet de beste versie van jezelf kunt zijn op je werk.

Welke vraag er ook bij jou leeft, het team van BeWolved staat klaar om samen met jou het antwoord te vinden!

Kom uit je comfortzone en kies voor jouw succes

 

Veranderen is niet vanzelfsprekend.  Dat geldt voor ons allemaal.
En toch….  Leg je je bij de pakken neer of vat je de koe bij de hoorns om echt voor jezelf te kiezen?

Onze loopbaancoaches ondersteunen je bij elke stap, van het kiezen voor verandering tot het wennen aan nieuwe gewoontes. Voor je het weet, kijk je met trots terug op wat jij allemaal hebt gerealiseerd. Kies jij dus ook voor jouw succes?

Loopbaancoaching: iets voor jou?

 

Je brengt ongeveer de helft van je dag door op je werk en met collega’s. Het is dus essentieel om een job te hebben waar je gelukkig van wordt, waar je voldoening en energie uit haalt, en waar je je potentieel ten volle kunt benutten en laten groeien. Maar welke job past nu echt bij jou? Wat verwacht jij van je job en je werkgever? Of ben je zelfstandig en zie je even door het bos de bomen niet meer?

Onze professionele loopbaancoaches begeleiden je bij het vinden van jouw nieuwe visie op zelfevolutie en helpen je dit om te zetten in een concreet plan om je doelen waar te maken. Coaching maakt verandering mogelijk, zelfs als je twijfelt.

Karen d’Hooghe van BeWolved, ontvangt je graag in de praktijk van Vlindering, zowel voor loopbaancoaching als algemene begeleiding bij levensvragen.

 
 
 
 

Wanneer is loopbaancoaching een goed idee?

Elk traject bij loopbaancoaching is uniek, net als jij. Je loopbaancoach past flexibele methodes toe die bij jou passen. Loopbaancoaching is een goed idee als je:

 • Een zeer hoge werkdruk ervaart en stress teveel wordt.
 • Op zoek bent naar meer plezier en voldoening in je job.
 • Signalen van een burn-out opmerkt.
 • Overweegt om van job te veranderen, maar niet goed weet wat je mogelijkheden zijn.
 • Denkt aan een heroriëntatie of een opleiding, maar niet weet hoe je dit moet aanpakken en waar je recht op hebt.
 • De balans tussen werk en privé even zoek is en je wilt leren hoe je alle ballen in de lucht kunt houden.
 • Meer in je mars hebt dan je kunt tonen op je werk.
 • Graag wilt doorgroeien, maar niet precies weet wat de volgende stap is.
 • De balans van jouw loopbaan wilt opmaken.
 • In de knoop ligt met je team, collega’s of nieuwe leidinggevende.
 • Je ’s nachts wakker ligt over financiële zorgen.
 • Het einde van je professionele loopbaan nadert, maar je niet weet wat de volgende stap is.